Hej, Jeg hedder Henrik Ernst

Velkommen til mit laboratorie og personlige legeplads, hvor jeg
udfordrer grænserne og eksperimenterer med mulighederne.

Henrik Ernst Hansen

Fra iværksætteri til forretning

Jeg kickstartede min onlinekarriere blandt palmer og sandstrande i Dubai, som Online Marketing Manager i One.com, et internationalt IT startup.

Et drømmejob, hvor jeg lavede over 100.000 nye salg online, mens jeg fløj verden rundt til de største online konferencer og lærte af de bedste.

Ann og jeg nyder vores favoritbrunch i Dubai

Ann og jeg nyder vores favoritbrunch i Dubai

Efter 2 år i solskin blev flip flops byttet ud med gummistøvler, og jeg startede mit eget iværksættereventyr i Danmark med 2 partnere.

På 5 år byggede vi et succesfuldt digitalbureau fra ingenting til 30 ansatte, tredoblede omsætningen, seksdoblede bundlinjen og vandt 2 gazellepriser.

Jeg har gennem de sidste 10 år specialiseret mig i e-commerce, digital markedsføring og online forretning, og dette website er mit visitkort.

Mere om mig

Jeg er Head of Marketing i Sinful Group, som er dobbelt gazellevinder og Skandinaviens største e-commerce virksomhed i sin niche med webshops i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Her er jeg ansvarlig for al marketing og kommunikation - fra strategi og eksekvering til analyse og rapportering.

Derudover jeg er hands-on leder og sparringspartner for vores in-house marketing-dreamteam med specialister i PR, branding, SEO, SEM, Analytics, konverteringsoptimering, content marketing, UX, design, sociale medier, affiliate, e-mail marketing, CRM, indholdsproduktion, kampagner, indkøb samt strategiske relationer med medier og bloggere.

Vi er blandt kendte for vores succesfulde PR/SEO/Content kampagner som Danmarks Frækkeste By, Danmarks Frækkeste Navne og Kalorieberegneren, som alle gentagne gange er blevet samlet op af landets største medier, hvilket har betydet både ubetalelig branding, trafik, salg og stærke links.

Jeg taler på de største danske konferencer inden for online marketing såsom Digital Markedsføring i Holstebro, MarketingCamp i København samt FDIHs e-handelskonference. Jeg er desuden inviteret til at deltage i indstillingsudvalget til e-handelsprisen 2017.

Jeg blev i 2005 færdig som Markedsføringsøkonom med statistik og driftsøkonomi som valgfag, og i 2016 startede jeg på diplomuddannelsen i Digital Konceptudvikling (bachelorniveau) for at styrke mit teoretiske niveau. Indtil nu har det givet et 12-tal i Content Marketing og et 12-tal i Digital Marketing.

Fra 2010 til 2015 var jeg med til at bygge et succesfuldt 360 graders digitalbureau fra ingenting til 30 ansatte, det 28. største bureau i Danmark målt på omsætning, et bruttoresultat på 18 millioner kr. og en bundlinje på over 6 millioner kr. før skat, hvilket også høstede 2 fornemme gazellepriser.

Jeg var blandt andet ansvarlig for vores digitale kunder som drev markedsledende webshops med en samlet omsætning over 200 millioner kroner om året med stærke dokumenterede resultater og trecifrede vækstrater.

I 12 år har jeg rådgivet både danske og internationale virksomheder som eksempelvis Bauhaus, Nybolig, Eventyrsport, Petworld, Formuepleje A/S, VIA University College, Sengespecialisten (ejet af JYSK), Storcenter Nord mv. inden for e-handel, omnichannel og digital markedsføring.

Jeg har tidligere boet i Dubai, hvor jeg arbejdede som Online Marketing Manager for en international IT-virksomhed. Her havde jeg ansvaret for SEM og SEO på alle de europæiske markeder, hvor jeg lavede over 100.000 nye salg online, mens jeg fløj verden rundt til de bedste online konferencer og lærte af de bedste.

Jeg er certificeret Mindfullness instruktør, og jeg arbejder målrettet med personlig udvikling, passion, den positive tankegang og evnen til at udnytte sit fulde potentiale.

Privat er jeg gift med Ann og far til Noah og Louie, hvilket er mit vigtigste og bedste job af dem alle.