Hej, Jeg hedder Henrik

Velkommen til min personlige legeplads, hvor jeg
udfordrer grænserne og eksperimenterer med mulighederne.

Henrik Ernst Hansen

Fra iværksætteri til forretning

Jeg kickstartede min onlinekarriere blandt palmer og sandstrande i Dubai, som Online Marketing Manager i One.com, et internationalt IT startup.

Et drømmejob, hvor jeg lavede over 100.000 nye salg online, mens jeg fløj verden rundt til de største online konferencer og lærte af de bedste.

Ann og jeg nyder vores favoritbrunch i Dubai

Ann og jeg nyder vores favoritbrunch i Dubai

Efter 2 år i solskin blev flip flops byttet ud med gummistøvler, og jeg startede mit eget iværksættereventyr i Danmark med 2 partnere.

På 5 år byggede vi et succesfuldt digitalbureau fra ingenting til 30 ansatte, tredoblede omsætningen, seksdoblede bundlinjen og vandt 2 gazellepriser.

Efterfølgende ønskede jeg at specialisere mig endnu dybere i e-commerce og hele værdikæden i at drive succesfuld e-handel, så jeg blev Head of Marketing i Sinful Group, som er Skandinaviens største spiller inden for erotisk legetøj med webshops i Danmark, Norge, Sverige og Finland.

Sinful Group har en samlet omsætning over 100 millioner kroner og er vinder af (indtil videre) 3 gazellepriser og en e-handelspris, hvilket jeg kan tage min del af æren for.

Jeg har gennem de seneste +15 år specialiseret mig i e-commerce, markedsføring og forretningsudvikling, og dette website er mit visitkort.

Mere om mig

Jeg er i dag tilbage i stolen som CEO i Mindmill, bureauet jeg selv var med til at bygge fra bunden.

Efter en pause fra bureauet, faldt både omsætning og indtjening drastisk som følge af manglende fokus, strategi og det forkerte hold. Siden jeg kom tilbage i start 2017, har vi gennemført et komplet turnaround, og vi står i dag stærkere end nogensinde.

Dette er mine spidskompetencer: Strategi, sætte det rigtige hold, eksekvering og resultater.

Mindmill er i dag ét af Danmarks førende bureauer inden for leadgenerering, inbound marketing og marketing automation. Vi bygger kraftfulde automatiske marketing-motorer, som i sidste ende giver vores kunder relevante leads af høj kvalitet - lige til at lukke!

Før mit come-back i Mindmill var jeg Head of Marketing i Sinful Group, som er tredobbelt gazellevinder, e-handelsprisvinder og Skandinaviens største e-commerce virksomhed i sin niche med webshops i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Her var jeg ansvarlig for al marketing og kommunikation - fra strategi og eksekvering til analyse og rapportering.

Derudover var jeg hands-on leder og sparringspartner for vores in-house marketing-dreamteam med specialister i PR, branding, SEO, SEM, Analytics, konverteringsoptimering, content marketing, UX, design, sociale medier, affiliate, e-mail marketing, CRM, indholdsproduktion, kampagner, indkøb samt strategiske relationer med medier og bloggere.

Vi er blandt kendte for vores succesfulde PR/SEO/Content kampagner som Danmarks Frækkeste By, Danmarks Frækkeste Navne og Kalorieberegneren, som alle gentagne gange er blevet samlet op af landets største medier, hvilket har betydet både ubetalelig branding, trafik, salg og stærke links.

Jeg har holdt oplæg på de største danske konferencer inden for online marketing såsom Digital Markedsføring i Holstebro, MarketingCamp i København samt FDIHs e-handelskonference. Jeg blev desuden inviteret til at deltage i indstillingsudvalget til e-handelsprisen.

Jeg blev i 2005 færdig som Markedsføringsøkonom med statistik og driftsøkonomi som valgfag, og i 2016 startede jeg på diplomuddannelsen i Digital Konceptudvikling (bachelorniveau), mest af alt for at få papirerne og muligheden for at læse videre. Indtil nu har det givet et 12-tal i Content Marketing og et 12-tal i Digital Marketing.

Før Sinful var jeg med til at bygge Mindmill fra bunden, et succesfuldt 360 graders digitalbureau fra ingenting til 30 ansatte, det 28. største bureau i Danmark målt på omsætning, et bruttoresultat på 18 millioner kr. og en bundlinje på over 6 millioner kr. før skat, hvilket også høstede 2 fornemme gazellepriser.

Her var jeg CEO og ansvarlig for vores digitale kunder som drev markedsledende webshops med en samlet omsætning over 200 millioner kroner om året med stærke dokumenterede resultater og trecifrede vækstrater.

Jeg har arbejdet for både danske og internationale virksomheder - alt fra ambitiøse internationale startups, kendte brands og C20 virksomheder til både en amerikansk og en svensk milliardvirksomhed.

Jeg har tidligere boet i Dubai, hvor jeg arbejdede som Online Marketing Manager for en international IT-virksomhed. Her havde jeg ansvaret for SEM og SEO på alle de europæiske markeder, hvor jeg lavede over 100.000 nye salg online, mens jeg fløj verden rundt til de bedste online konferencer og lærte af de bedste.

Jeg er certificeret Mindfullness instruktør, og jeg arbejder målrettet med personlig udvikling, passion, den positive tankegang og evnen til at udnytte sit fulde potentiale.

Privat er jeg gift med Ann og far til Noah, Louie og Mille, hvilket er mit vigtigste og bedste job af dem alle.